Gellak

Gellak is niet meer weg te denken in deze tijd. Gellak is een lak die wordt uitgehard onder een led lamp en waardoor de lak langer blijft zitten dan gewone nagellak en dus ook langer mooi blijft.

De lak is geschikt voor handen en voeten en is aan te brengen op de natuurlijke nagel maar uiteraard ook een op kunstnagel.

De gellak bestaat uit een basis laag ( basecoat) twee keer een laagje kleur en een top laag (top coat). Alle lagen worden apart van elkaar uitgehard onder de lamp.


BIAB (Builder in a Bottle)

 

BIAB nagels zit tussen gellak & acryl nagels in

 

Loveness


 

Maak kennis met 'LoveNess'.

Innovatief, kleurrijk, en trendy! Alle producten zijn door de professional en voor de professional op de markt gebracht en tot in de puntjes door het panel getest met de daarbij behorende passie. LoveNess is trendsetter op alle vlakken, jaarlijks worden er meer dan 6 verschillende gel polish collecties uitgebracht. Het merk is hypo-allergeen en HEMA vrij! En wat ik persoonlijk heel belangrijk vind het is cruelty free! Dus niet op dieren getest! EU gecertificeerd.

In zowel 2018 als 2019 heeft LoveNess het gepresteerd om maar liefst 13 Readers Choice Awards in de wacht te slepen! Niet voor niets natuurlijk! Komt u ook kennis maken met Loveness?

 


Ik werk voornamelijk met het merk Loveness daarnaast he ik een aantal kleuren van CND en en Pink gellak.

Alle Gellak merken zijn Dierproefvrij!

 


 

CND™ nagelproducten, ontwikkeld in het eigen laboratorium van CND. Al ruim 20 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt met onder andere  CREATIVE PLAY™ Gel Polish. Tot wel drie weken lang prachtige gelakte nagels. Cnd zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. Alle producten van CND™ zijn dierproefvrij! Cynthia Weening | Inspired by Nature | Kolonel Michaelstraat 54 | 1411 VP Naarden T 06 27 02 11 26 Copyright © 2018-2021 Inspired by Nature |